Vacature Assistent Productieleider ‘Land van Johan’ – de herfstshoot

Vacature Assistent Productieleider  
Land van Johan – de herfstshoot

Periode:  15 september ’24 – 25 oktober ’24

Voor de speelfilm Land van Johan zoeken wij vanaf 15 september tot en met 25 oktober een optimistische communicatief sterke assistent productieleider. De film wordt geproduceerd door productiehuis Witfilm en zal in 2025 worden uitgebracht door September Film tijdens het 750-jarige jubileum van Amsterdam. In de film spelen o.a. Reinout Scholten van Aschat, Annemaaike Bakker, Bram Suijker, Ibrahim Hadi, Samya Ghilane en Kendrick Etmon.

Afgelopen lente en zomer is er voor Land van Johan al gedraaid in Marokko en Nederland. Deze herfst zullen wij nog 6 dagen gaan filmen in en rondom Amsterdam. Het zijn grote draaidagen, waarin wij onze stad even op zijn kop zullen zetten met o.a. trams, auto’s en bussen uit de jaren ’60, het Olympisch stadion omtoveren tot filmset en ga zo maar door. Dit met Renée van Gils als productieleider, Julia van Schieveen en Naduah Zahradnik als uitvoerend producenten.

Heb jij:
– Zin in een productionele uitdaging
– Een hands-on / head first mentaliteit
– Een enthousiast en positief karakter
– Ervaring als productie coördinator en/of assistent productieleider
– Callsheets gemaakt en/of Second AD ervaring
– En ook nog logistieke skills?!

Mail dan voor 23 augustus naar: naduah@witfilm.nl

Achtergrond informatie:
Land van Johan wordt geregisseerd door Eddy Terstall, bekend van zijn film SIMON en schrijver van Soof 2. Het verhaal Land van Johan speelt zich af in 1969 tot 1980, waarin levens uit alle hoeken van Nederland, Marokko en Argentinië elkaar kruisen in het epicentrum van de hippiebeweging; Amsterdam.
Wanneer er tijdens de Maagdenhuisbezetting er op de Leidsegracht rellen uitbreken worden 4 jongeren onontkomelijk met elkaar verbonden. Hun persoonlijke verhalen raken de historische momenten van Nederland. Zo maken we van dichtbij het Dolle Mina protest mee en zorgt migratiebeweging voor een nieuwe wind die door Nederland waait. De film zal worden voortgestuwd door roemruchtige voetbalwedstrijden, luchtig gemixt met Baghwan manifestaties, vrije liefde en de flowerpower van die tijd.